logo

Beijer Alma

Internationell, börsnoterad industrigrupp inom komponenttillverkning och industrihandel.

Beijer Alma AB är en internationell, börsnoterad industrigrupp inom komponenttillverkning och industrihandel. Affärsidén är att förvärva, äga och utveckla företag med god tillväxtpotential.  Verksamheten bedrivs i dotterbolagen Lesjöfors, Habia Cable och Beijer Tech.

Beijerinvest AB är med närstående bolag och stiftelser majoritetsägare i Beijer Alma AB, med 27 % av kapitalet motsvarande 54 % av rösterna.

www.beijeralma.se

logo

Centro Kakel & Klinker

Proffs på kakel, klinker och byggkemi

Centro är en marknadsledande leverantör av kakel, klinker och byggkemi med inriktning mot proffs.  Bolaget har 14 egna butiker, från Malmö i söder till Örnsköldsvik i norr.

www.centro.se

logo

GPB Golvproffsbutiken

Samlat erbjudande till golvhantverkaren

GPB Golvproffsbutiken är en yrkesbutik med ett brett sortiment av plast-, trä- och linoleumgolv samt golv och väggbeklädnader för våtrum. GPB säljer även lim, spackel samt verktyg och tillbehör.

www.golvproffsbutiken.se

logo

Fjäråskupan

Kvalitet och kundanpassning

Fjäråskupan designar och tillverkar köksfläktar för design- och kvalitetsmedvetna kunder. Produkterna är handbyggda och kan specialtillverkas efter varje kunds unika behov.

www.fjaraskupan.se

logo

Osby Glas

Specialist på isolerglas

Osby Glas är ett av Sveriges ledande företag inom byggnadsglas. Produkterna som tillverkas vid fabriken i Osby används i allt från fönster och dörrar till fasader, uterum och interiörer.

www.osbyglas.se

logo

PoolKungen

Sveriges ledande poolföretag

PoolKungen är Sveriges största pool- och spabadsföretag utan mellanhänder. I PoolKungens butiker säljs ett ett stort urval av pooler, swimmingpooler, spabad, utespa, bubbelpool, pooltillbehör m.m.

www.poolkungen.se